joi, 8 octombrie 2009

SUPER OCAZIE...NU RATATI

Pentru moment, penru cele interesate, exista un curs intitulat „ Bazele Machiajului”, structurat in 12 lectii, tiparite , care vor ajunge la dumneavoastra acasa, lectii ce cuprind instructiuni cheie despre folosirea tuturor produselor de machiaj, insotite de imagini ajutatoare. Pe perioada unui an calendaristic veti invata cum sa faceti sa atrageti privirile celor din jur, cum sa va machiati in cluburi, discoteci, dar si la o cina romantica, la locul de munca sau la scoala; cum sa deveniti fermecatoare la un eveniment monden fie el cocktail party sau o nunta, sau…in cazul in care va pregatiti pentru marele eveniment al vietii voastre, cum sa fiti cea mai frumoasa mireasa din lume.

Pe parcursul cursului va voi surprinde cu cateva cadouri gratuite si cu intalniri in care se vor dezbate probleme ale cursului, capitole din acesta precum si intrebarile sau nelamuririle voastre, intalniri ce vor avea loc aici, la sediul site-ului Girls Sibiu si astfel veti avea dubla ocazie de a-i cunoaste pe cei care, cu bucurie isi dedica timpul voua!

Pachetele de curs se distribuie la pretul de numai 12 lei/ pachet, deci cu 12 lei ;pe luna invatati sa fiti cele mai frumoase. Ce facem azi cu 12 lei? Cumparam un pachet de tigari si o paine, un ruj sau 300 gr de salam? Da, dar cu aceiasi 12 lei putem invata sa ne machiem, sa ne intretinem fara sa platim sume impresionante la saloanele de cosmetica pentru aceste sfaturi, invatam sa ne recunoastem tipul de ten, felul ochilor sau forma fetei…elemente definitorii in reusita unui machiaj perfect.

In primul pachet de curs, veti primi partea introductiva, veti vedea ce-si propune acesta si se va ataca problema trusei de cosmetice si a formei fetei, lucru indispensabil pentru definirea machiajului propice fiecareia dintre noi. Apoi cusul step-by-step se va desfasura dupa cum urmeaza:
Lectia a 2-a Cele patru tipuri de ten si alegerea fondului de ten in functie de acesta.
Lectia a 3-a La cumparaturi: De la baza de machiaj la luciul de buze
Lectia a 4-a Ce nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj?
Lectia a 5-a Inapoi acasa: Demachiare, tonifiere hidratare si aplicarea corecta a bazei de machiaj si a creionului corector
……………………..
Lectia a 9-a Tipuri de machiaj, machiajul de zi si de seara
Lectia a 10-a Machiaj fantezist etc, restul urmand sa descoperiti singure.

In urma cursului nu veti obtine atestat de calificare sau diploma de la ministerul Educatiei, dar asta este foarte putin important atata timp cat barbatii va vor trimite flori in anonimat si tot in anonimat, sau nu , vor dori sa va scoata in oras la cina sau intr-un club, pentru ca sunteti cu adevarat frumoase.

Oricine doreste sa primeasca aceste pachete de curs trebuie sa trimita la adresa make_up_sibiu@yahoo.com un e-mail cu numele si adresa la care doreste sa primeasca lectiile,urmand ca lunar sa le aiba in propria-i casuta postala.

Va multumesc pentru ca ati fost interesate de ceea ce am avut de spus, ne revedem saptamana viitoare cand o sa intram de-a dreptul in subiectul acestei rubrici!

Va astept intrebarile AICI :)

Va doresc o saptamana cat mai senina plina de culori armonioase si de FRUMUSETE!!!!

Va pup!
Flavia Anca
Make-up Artist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu