joi, 8 octombrie 2009

machiajul....

Machiajul… Ceva pe cat de simplu pe atat de complex si implicit complicat; ceva pe cat de necesar pe atat de neglijat uneori de cei din jurul nostru fie ei, cei care il privesc sau ele, cele care il poarta.

Este destul de greu, in diminetile in are ne trezim mai tarziu decat era prevazut cu o seara inainte, sau in serile in care stresul intalnirii ce va sa vina creste din minut in minut, sa armonizam culorile atat de imbietoare si sa realizam ceea ce , pe buna dreptate, se numeste , „arta machiajului”, deci ceea ce are puterea decisiva de transformare si, implicit de notare si catalogare atat a fizicului cat si a personalitatii unei femei.

Diferenta dintre un machiaj care sa va transforme in fiinte gratioase, stralucitoare si extrem de frumoase, este infima, moment in care , as putea spune, intru eu in scena, un make-up artist care s-a ambitionat sa reuseasca sa sublinieze cu linie ingrosata aceasta diferenta, astfel ca voi, cele care acum cititi aceste randuri sa nu fiti catalogate niciodata drept femei care habar nu au sa se machieze, cum, spre rusinea mea, se vad pe zi ce trece mai multe pe strazile pitoresti tari in care ne „ cotim” traiul inspre mai bine.

Am elucidat misterul? Sper din suflet ca raspunsul este DA, iar daca nu este asa: sunt Flavia, make-up artist profesionist si sunt aici pentru a va prezenta cateva dintre cele mai simple metode prin care o femeie se poate transforma din „ anonima” in „ vedeta”, dar si cateva din „ secretele meseriei” pe care le veti putea pune in practica imediat ce le veti afla. Impreuna vom dobori mituri legate de produsele de machiaj, vom dezbate subiecte considerate TABU, ca de exemplu machiajul vedetelor si cum sa facem sa aratam ca ele, si vom invata, cum, in confortul calduroasei case, sa incopim imaginea unei femei puternice, respectate , o femeie care lasa in urma-i inevitabilul parfum al senzualitatii cat si cel intepator ar respectului fiecarui barbat pe care il va intalni.

Pe parcursul calatoriei noastre, sper din tot sufletul, placuta, in lumea magica a machiajului vor avea loc si cateva concursuri ale caror premii va vor surprinde intr-un mod placut, concursuri ce vor fi mai degraba provocari pentru dumneavoastra. Veti fi pe rand zeite, zane bune sau rele, va veti intoarce in bancile scolilor pe care le-ati parasit sau veti face furori in cele in care studiati inca, toate aceste aplicand sfaturile ce vor sa vina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu